maandag 1 november 2010

We hebben niet stilgezeten

In september 1992 werd Jacobs en Coemans bvba opgericht. We begonnen destijds als een groothandel in behangpapier en verf. Luc ging dagelijks de baan op om onze collecties aan te prijzen. In de winkel hielp Anny voor het eerst klanten in hun zoektocht naar de ideale aankleding van hun interieur. 


Behangpapier ging dan een tijdje uit de mode en decoratiewinkels hielden minder stock. Luc liet de groothandel voor bekeken en bouwde met Anny een nieuwe activiteit uit: gordijnen. Nu nog komen we zélf opmeten en plaatsen.


In september 2005, ondergaat de firma een naamsverandering en gaat vanaf dan als Coemans bvba verder. We besluiten in te gaan op de groeiende vraag van onze klanten om ook in binnen- en buitenzonwering te voorzien. Dit en de montage van ramen en deuren worden vanaf dat moment, voor het eerst een volwaardig deel van ons aanbod.


Vandaag meet Coemans bvba zich een nieuwe stijl aan maar we blijven een klein gezinsbedrijfje met een groot hart. Anny staat voor decoratie, Peter staat voor ramen en deuren en Luc staat voor al wat zonwering betreft. Samen zorgen we ervoor dat je ramen en deuren, de kleur van je muren, je gordijnen en je zonwering op elkaar zijn afgestemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten