vrijdag 28 oktober 2011

Coemans in Onderox

Check deze maand zeker Onderox (www.onderox.be) eens.

Er staat een leuke publireportage en advertentie over Coemans in.
We geven hieronder de reportage nog even mee, 
met dank aan Paul Huysmans van Onderox voor het uitstekende schrijfwerk:

Jammer dat de naam ‘Coemans’ niet met een k wordt geschreven, want anders kon het bedrijfje in verf- en decoratiemateriaal door het leven als K3. De eerste k staat voor klein, want de winkel in het centrum van Arendonk is amper een paar vierkante meter groot. Maar die beperkte oppervlakte staat in schril contrast met de tweede k, nl. die van kwaliteit. En die degelijkheid slaat zowel op de aard van de producten als op een onberispelijke service. Tel daar nu ook snelheid bij, want met de nieuwe verfmengmachine stap je enkele minuten later weer buiten met een pot verf in de gewenste kleur. Kleur(advies) is meteen de derde k.

Coemans bvba aan het Molenwiel in Arendonk ligt ietwat verscholen in een woonwijk maar mensen die kiezen voor een persoonlijke service en een goede prijs hebben het familiebedrijfje al lang ontdekt. Al twintig jaar ben je er op het juiste adres voor:
• decoratie (Anny): verf, behang, gordijnen en vloerbekleding
• ramen (Peter): ramen en deuren in alu en pvc
• zonwering (Luc): zonwering voor binnen en buiten (Brustor)

“Onze klanten appreciëren het persoonlijk contact. Wij komen zelf ter plaatse om kleuradvies te geven, maar ook om op te meten en te plaatsen,” benadrukken de drie.

Coemans bvba bouwde een goede relatie op met belangrijke leveranciers van behangpapier
– Eijffinger, Casamance, Live In,... – zodat ze steeds de nieuwste collecties voorhanden hebben.
Of je nu een liefhebber bent van hedendaags, dan wel klassiek, retro of brocante, in de tientallen catalogi vind je beslist je gading.

Ook gereputeerde merken in gordijnstof verbinden hun naam maar al te graag aan de Arendonkse speciaalzaak: Ado, Eijffinger, JAB, Fischbacher, A House of Happiness, enz. Het werk van de eigen naaisters benadert de perfectie.

Sigma is de vaste leverancier voor de verven, ook weer omwille van de kwaliteit. Sinds kort beschikt Coemans bvba over een verfmengmachine die in staat is om – terwijl je wacht – zo’n 5.000 kleuren samen te stellen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan komt Anny graag bij je thuis om te kijken welke kleur het beste past bij je vloer en gordijnen.

Nog niet overtuigd? Ga dan even langs en vraag om je mee te nemen naar één van de realisaties. De klanten uit het verleden zullen je graag vertellen dat Coemans bvba dan wel klein in ruimte is, maar uitstekend in wat ze doen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten