maandag 30 januari 2012

Gratis motor actie 2012!Brustor pakt opnieuw uit met zijn gratis-motor-actie, en daar kan je ook dit jaar bij Coemans van profiteren. Bij aankoop van een zonneluifel vanaf 1 februari tot 30 april 2012, bieden wij u gratis de motor aan!

Waarom je om zo'n motor zou moeten geven? Wel, het bespaart je de moeite om telkens eigenhandig je luifel in en uit te draaien. En met de draadloze afstandsbediening hoef je er zelfs niet voor uit je tuinstoel. In combinatie met een wind- of zonnewaker kan dit zelfs automatisch naargelang de zonnesterkte of windkracht. Waait het te hard, vouwt je luifel automatisch weer dicht. Met een elektromotor heb je dus echt meer plezier van je zonneluifel. 

Al lijkt het nog lang te duren voor de zon weer feller gaat schijnen, toch is het met deze actie erg interessant nu al te bestellen. Zo geniet je niet alleen van deze mooie actie, maar straks ook voluit van die eerste zon, onder je nieuwe zonneluifel. 

Deze actie is geldig voor de populaire B25 reeks: B25, B-25 Prestige en B-25 Elite en verder ook voor de B50, B-38 Prestige, B-38, B-35 Prestige en B-35 type I, G, H en K met een minimum breedte van 3,51m. Voor meer informatie kan je terecht bij luc@coemansbvba.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten