zaterdag 30 juni 2012

Mila's kamer

Op 25 mei werd Mila Coemans geboren. Trots als we zijn, bezorgden wij haar een prachtige babykamer, geïnspireerd op de gezellig ouderwetse bloemetjesstijl van Pip Studio Amsterdam.
We hebben een kleerkast, kinderbedje en commode door Kristof De Bie laten zandstralen en vervolgens een lichtgrijze Sigma Life DS Acryl kleurbeits gegeven, in twee lagen voor een goede evenredige verdeling en natuurlijke uitstraling. Eén laag parketvernis van Traelyx volstond voor een goede langdurige verzegeling en bescherming.


Eén muur van haar kamertje hebben we behangen met een even opvallend als lieflijk bloemenmotief van Pip Studio (Eijffinger). Dit gaf de kamer meteen de gezellige toets die we zochten.

Verder hebben een oude houten schommelstoel en koffer opgeknapt met Sigma Tigron Aqua in gebroken wit en behangpapier van  Pip Studio (Eijffinger) met een donkerderder, drukker motief voor de nodige afwisseling binnen dezelfde stijl.

De kamer werd afgewerkt met details als kussentjes, lampekapje en een hele boel knuffels in dezelfde ouderswetse stijl. Een prachtig geheel, vonden wij. Hopelijk vindt Mila dat ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten