maandag 5 november 2012

Nieuw: XXL fotobehang


Uw foto, levensgroot.

Ga op reis in uw keuken. Stap in het bos van uw woonkamer. De middeleeuwen in de kinderkamer... of toch die ene trouwfoto achter het bed?

XXL fotobehang is een prima manier om een thema neer te zetten, een specifieke sfeer op te roepen of om een speciale herinnering vast te leggen.

U kan bij ons terecht voor uw XXL fotobehang.
Meer weten? Mail nu naar jan@coemansbvba.be. 


Het papier

Wij werken met een vliespapier van Erfurt, pvc-vrij en 220g/m². Het werd speciaal ontwikkeld voor dit soort toepassingen en is gemakkelijk aan te brengen, sterk, scheurvast, afneembaar en krimpt niet.

Wij leveren uw fotobehang op rollen van 150 cm breed. Andere systemen worden geleverd in vakken. Met onze rollen heeft u enkel verticale naden. Verder dient u enkel de wand in te smeren met behanglijm en vervolgens het fotobehang aan  te brengen. Meer specificaties vindt u hier.

Het beeld

Jammer genoeg komt niet elke foto die u thuis maakt in aanmerking. U dient uw recente digitale fototoestel in te stellen op de hoogste kwaliteit. De afbeelding moet een 60 DPI (dots per inch) bedragen op de gewenste afmeting. Zegt dit u niets? Geen probleem, wij checken uw foto.


Heeft u die ideale foto nog niet genomen? Geen probleem, u kan ook terecht op shutterstock, een enorme beeldenbank, waar u zelf een beeld kan zoeken. Ga naar www.shutterstock.com en geef een relevante zoekterm in. Er zijn meer dan 20 miljoen beelden. U vindt heus wel wat.

Mail vervolgens uw eigen foto of het beeldnummer van de databank naar jan@coemansbvba.be. Vermeld tevens de afmeting van de muur die u wenst te behangen. Wij checken de kwaliteit van uw foto en bezorgen een prijsofferte. Voor het doorsturen van grote bestanden kan u www.wetransfer.com gebruiken.

De tijd

U kan uw fotobehang in onze winkel afhalen, 10 werkdagen na goedkeuring van ontwerp en offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten