maandag 11 februari 2013

Kalo verven: door en voor schilders

Kalo verven zijn super van kwaliteit en nog beter van prijs. Het gamma omvat primers, muurverven, lakken, beitsen en meer. Gemaakt door en voor schilders. Alle kleuren onmiddellijk beschikbaar. Wij mengen ter plaatse.


Grote verfmerken als Sigma leveren de allerbeste kwaliteit en daar staat een prijs op, met reden. Op vraag van onze klanten gingen wij op zoek naar een merk dat wel de kwaliteit evenaart, maar niet de prijs.

Een budgetvriendelijke verf dus, niet het huismerk van de doe-het-zelf keten maar echt goede kwaliteit. Zo'n verf herken je wanneer ze gebruikt wordt door specialisten en vakmannen. Een merk van schilders. Kalo is zo'n merk.

Kalo komt uit Nederland en wordt op de markt gebracht door een schildersbedrijf dat zelf op zoek was naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Kenmerken van Kalo zijn een goede dekking en verdeling, korte droogtijden en een hoge sterktegraad. Al wat de grote merken bieden, maar tegen een betere prijs.

We vroegen enkele van onze huisschilders om Kalo te testen. Sommigen van hen waren zo overtuigd dat Kalo vandaag hun voorkeursmerk is.

Hieronder vindt u onze voordelige prijzen voor de meest gevraagde verven uit het gamma. Met onze eigen verfmengmachine kunnen we overigens alle mogelijke kleuren aanmaken, terwijl u wacht. Voor meer informatie: bel of mail anny@coemansbvba.be. Altijd welkom in onze winkel.


Muurverf Kalo Superieur (latex), 5 liter, wit: 29,95 euro
Muurverf Kalo Superieur (latex), 5 liter, lichte kleur: 32,95 euro
Muurverf Kalo Superieur (latex), 5 liter, donkere kleur: 39,95 euro
Lakverf Kalo hoogglans/zijdeglans (PU), 1 liter, wit: 22,95 euro
Lakverf Kalo hoogglans/zijdeglans (PU), 1 liter, kleur: 23,95 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten