woensdag 17 april 2013

Nieuwe showroom!


Op 27 April openen wij onze showroom voor binnen- en buitenzonwering. Geopend op dinsdagnamiddag, woensdagvoormiddag en -namiddag én op zaterdagnamiddag. Andere dagen op afspraak. Welkom!

Wie Arendonk al eens via de Hertevelden komt binnengereden, had misschien al iets in de gaten. Vanaf 27 april kan u op huisnummer 52 in onze nieuwe showroom terecht voor alle binnen- en buitenzonwering, rolluiken, balustrades en vliegenramen van kwaliteitsmerken. 

Buitenzonwering
Als erkend verdeler tonen wij Brustor luifels en screens. Bovendien kan je bij ons de nieuwe Outdoor Living bekijken, een volledig 
waterdichte aluminium terrasoverkapping van absolute topkwaliteit.


Binnenzonwering
Horizontale lamellen (aluminium en houten), verticale lamellen (pvc, aluminium en stof), rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen en plisségordijnen. Alles van het Belgische kwaliteitsmerk Diaz.

Rolluiken 
Wij verdelen en plaatsen voorzetrollluiken en opzetrolluiken van Alutec. PVC of aluminium, deze rolluiken zijn licht, gemakkelijk, snel te plaatsen en op kleur te bestellen. 


Balustrades
Voor aluminium balustrades aan terrassen, borstweringen of trapleuningen kozen wij voor de ervaring en kwaliteit van Aluform. Deze balustrades kunnen voorzien worden van veiligheidsglas. Een geruststellend idee voor wie kinderen heeft.

Vliegenramen
Goede vliegenramen doen wonderen voor de nachtrust. Stevig, licht, fijnmazig en goed omsluitend houden ze niet enkel vliegen maar ook muggen buiten. Wij verdelen HR vliegenramen in alu en in elke mogelijke RAL kleur. Ook HR is een Belgische fabrikant, bekend voor kwaliteit en snelle levering.

Automatisatie
Op vlak van automatisatie kozen we daarom resoluut voor de gerenommeerde  motoren en sturingen van Somfy. Ook Belgisch.

Meer weten? Hertevelden 52, vanaf 27 april. Tot dan! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten