vrijdag 24 mei 2013

Onze zonwering showroom in Onderox


Coemans opent zonwering showroom

De specialist in decoratie, ramen en zonwering Coemans uit Arendonk heeft een tweede vestiging geopend. Decoratieartikelen blijven in het Molenwiel. Het aanbod binnen- en buitenzonwering, rolluiken, balustrades en vliegenramen is verhuisd naar de Hertevelden. “Daar hebben we meer plaats om onze klanten verschillende modellen te tonen”, leggen Luc en Peter Coemans uit.


Coemans bvba is een echte familiezaak. Terwijl moeder Anny je adviseert in verf, behang, gordijnen en vloerbekleding, hebben vader Luc en zoon Peter een extra showroom geopend in het vroegere ouderlijke huis van Luc. “Die biedt ons twee belangrijke voordelen”, vertellen ze. “Langs de drukke weg Arendonk-Retie profiteren we veel meer zichtbaarheid bij passanten. En daarnaast hebben we er de ruimte om een grotere collectie beter te presenteren.”

Brustor-specialist
De firma is exclusief verdeler, voor de regio Oosterkempen, van het bekende merk in buitenzonwering Brustor. Dat maakt dat je er verschillende soorten luifels en screens kan bekijken, inclusief de gloednieuwe Outdoor Living. Deze waterdichte aluminium terrasoverkapping of pergola kan aangebouwd maar ook los in de tuin geplaatst worden. Het vouwdoek- of lamellendak, kan met een afstandsbediening geopend en gesloten worden. Tussen de palen kan je screens laten zakken zodat je langs alle kanten beschut zit tegen zon en regen. Door de bevoorrechte samenwerking met Brustor kan Coemans bestellingen rechtstreeks ingeven in de productieplanning, wat de levertijd ten goede komt.

Belgische merken
Voor de binnenzonwering werkt Coemans samen met Diaz. Denk dan aan horizontale en verticale lamellen, paneelgordijnen, rolgordijnen en duorollen. De vliegenramen komen van HR. “We werken bewust allemaal met Belgische merken zodat onze klanten van een korte leveringstermijn kunnen profiteren”, luidt het. “Bovendien bieden ze topkwaliteit.”

De plaatsingen gebeuren door Peter, al dan niet bijgestaan door Luc, die in principe de opmetingen voor zijn rekening neemt. Bij dat plaatsbezoek wordt er ook gekeken naar lichtinval, oriƫntatie en ondergrond. In elk geval worden de zonneluifels chemisch verankerd tot op de binnenmuur, wat een absolute stevigheid garandeert.1 opmerking:

  1. Wij hebben voor onze ramen rolgordijnen, alleen voor onze kleine ramen hebben we nog geen goede oplossing gekregen.
    Wij hebben cassette rolgordijnen aangeraden gekregen voor kleine ramen, mijn vraag is of dat inderdaad aan te raden is?

    BeantwoordenVerwijderen