maandag 18 november 2013

Modern met Eijffinger

Modern is een woord dat al lang bestaat en steeds weer anders ingevuld wordt. Daar waar inrichting en meubilair simpel en strak blijven, mag decoratie vandaag licht en speels. Sommigen blijven daarbij liever bij aansluitende tinten, anderen gaan voor contrast. Ook bij Eijffinger hebben ze dat maar al te goed begrepen. Ze brengen leven in moderne leefruimtes:Ruimtelijk en licht met strakke lijnen en eenvoudige vormen.

De basiskleuren zijn ingetogen, van zwart-wit en naturellen tot grijs, blauw en groen. Er is veel aandacht voor functionaliteit, design én ambachtelijke producten. De meubelen zijn groot en comfortabel, op een enkele designklassieker na. Verrassende effecten als een opvallend behang op één muur, kenmerken deze woonsfeer. Strakke lijnen met af en toe een statement!


Met veel interesse volgen wij de collecties van onze favoriete decoratiemerken, die we graag met u delen. Eijffinger is zo een merk, gespecialiseerd in hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. Ze ontwerpen en ontwikkelen hun trendsettende designs in hun eigen studio, met hun eigen unieke handschrift.

Sinds kort kan je Eijjfinger en hun decoratieideeën volgen op facebook (facebook.com/eijffinger) en twitter (www.twitter.com/eijffinger)!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten