maandag 30 maart 2015

Twee B27 zonneluifels op domotica

De familie Van Mechgelen uit Arendonk zocht een gepaste zonwering voor twee grote raampartijen in hun achtergevel. De belangrijkste voorwaarde die ze stelden was dat ze beiden op hun domoticasysteem konden worden aangesloten.

Wij stelden voor beide ramen de B27 Elite van Brustor voor. Aangedreven door Somfy motoren zijn deze zonneluifels normaal gezien met een schakelaar of aparte afstandbediening te bedienen. Die afstandsbediening kan naargelang het model ook een optionel volant, de ledverlichting of ingebouwde verwarming aansturen. Maar dankzij de koppeling aan hun domoticasysteem, kan de familie Van Mechgelen ze via hun tablet en smartphone bedienen.


Van Mechgelen, Arendonk

Verder kozen zij ook voor de strakke, rechthoekige variant van de B27. Want in de Brustor collecties vindt u naast de zonneluifels met afgeronde cassettes ook een eigentijdse rechthoekige variant. Deze zonneschermen passen mooi bij de strakke vormen van hedendaagse architectuur en zijn desgewenst te integreren in de fa├žade.

De luifel van de familie Van Mechgelen werd bovendien afgewerkt in de RAL 7039 structuurlak, dezelde kleur als het buitenschrijnwerk. Alle luifels van Brustor kunnen optioneel in alle ralkleuren gelakt worden in drie uitvoeringsgraden: glanzend, satin  mat of structuur.

Tot 20 april loopt er trouwens een gratis-motor-actie op de meest courante zonneluifels van Brustor. Mooi meegenomen, toch?


Meer weten over de B27 Elite van Bustor of de gratis-motor-actie? Loop eens binnen, mail luc@coemansbvba.be of bel +32 475 377 531. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten