vrijdag 15 mei 2015

Flexibele buitenkamer met de B-200 XL

De familie Keersmaekers uit Retie was op zoek naar een terrasoverkapping met voldoende flexibiliteit. Ze moest het aanwezige licht doorlaten op betrokken dagen én schaduw bieden op dagen met veel zon. Dan kom je er niet met een klassieke terrasoverkapping.

Net die flexibiliteit is het grote voordeel van de Outdoor Living productfamilie van Brustor. De hemel is verkrijgbaar met screens of als lamellen die open en dicht kunnen. De brede lamellen (21 cm) van deze B-200 XL zorgen voor een grotere uitval, meer lichtinval en een optisch rustig platform.

Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval. De vier gekoppelde goten van deze pergola voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. De familie Keersmaekers koos voor een extra ingebouwde screen voor extra zonwering. Zeer handig op zomeravonden met laagstaande zon.Outdoor Living constructies als deze kunnen in aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur, antracietgrijs structuur of optioneel de keuze uit 200 RAL-kleuren. Ze genieten een garantietermijn van 5 jaar. Meer informatie over de B-200 XL vindt u hier. Of Loop eens binnen, mail luc@coemansbvba.be of bel +32 475 377 531.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten