maandag 20 juli 2015

Screens maken de perfecte pergola in Kasterlee

Enkele jaren geleden bouwde deze klant uit Kasterlee een garage met tuinpergola. De pergola sluit perfect aan op het hoofdgebouw, is aan drie kanten open en mooi landelijk afgewerkt met een houten balkstructuur. Het geheel geeft een uitstekend zicht op huis en tuin en is voor dit gezin de ideale plaats om bij te komen van een drukke werkweek.


Maar wanneer het echt warm is, biedt het dak onvoldoende schaduw en is het er minder aangenaam vertoeven. Daar moest iets aan gedaan worden en dus contacteerden ze dit voorjaar Coemans om een oplossing te zoeken.

Wij stelden voor zip screens van Brustor te plaatsen op de zonnekanten, gemonteerd tegen de horizontale houten balken, aan de binnenkant van de pergola. Tegen de vertikale houten palen monteerden we de geleiders van de screens. Doordat ze in deze geleiders naar beneden zakken, zijn zip screens ook windvast. Ze beantwoorden aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3, 6 beaufort).Het op- en neerlaten van de screent gebeurt automatisch en op afstandsbediening. En zo geniet dit gezin in Kasterlee vandaag optimaal van hun pergola en van de zon. Meer informatie over zip screens van  Brustor vindt u hier. Of Loop eens binnen in onze showroom op de Hertevelden, mail luc@coemansbvba.be of bel +32 475 377 531.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten