zaterdag 8 juni 2019

Profiteer deze maand van onze Outdoor Living -10% Actie!

Wij willen iedereen aan schaduw helpen deze zomer. Daarom bieden we nog tot en met 30 juni een korting van 10% op de meest gangbare terassoverkappingen modellen van Brustor; de Outdoor Living B200, B200 XL en B300


Deze terrasoverkappingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig ge├źxtrudeerd aluminium, gelakt volgens de qualicoat norm. De onderdelen als vijzen en schroeven bestaan uit roestvrij staal. Alle materialen zijn weerbestendig. Deze dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie. Met de opties geeft u uw terrasoverkapping nog extra cachet. Of wat dacht u van ge├»ntegreerde zonwering screens, ledverlichting of terrasverwarmer?Ziet u deze modellen graag eens in het echt? Of wenst u meer informatie of een offerte? Kom zeker eens langs in onze showroom. Dat kan tijdens onze vaste openingsuren of op afspraak. Contacteer ons hiervoor gerust op +32 475 377 531 of info@coemansbvba.be. 
Goed om weten: deze korting is van toepassing op de module, de screens en de led-verlichting maar niet op extra opties zoals lakwerk, heater, schuifwand,... Ze is evenmin toepasbaar op de B150 (XL) noch op de B600.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten