Over ons

In september 1992 werd Jacobs en Coemans bvba opgericht. We begonnen destijds als een groothandel in behangpapier en verf. Luc ging dagelijks de baan op om onze collecties aan te prijzen. In de winkel hielp Anny, toen al, onze klanten met hun zoektocht naar de ideale aankleding van hun interieur. 

Een veranderende markt zorgde ervoor dat decoratiewinkels hoe langer hoe minder op stock gingen nemen. Luc hield daarom de groothandel voor bekeken en bouwde met Anny een nieuwe activiteit uit: gordijnen.  Door de gordijnen zelf op te meten en te plaatsen doen we dit van bij het begin op onze eigen, persoonlijke manier.In september 2005, ondergaat de firma een naamsverandering en gaat vanaf dan als Coemans bvba verder. We besluiten in te gaan op een groeiende vraag van onze klanten om ook in binnen- en buitenzonwering te voorzien. Wanneer ook jongste zoon Peter in de zaak stapt, werd dit en de montage van ramen en deuren, een volwaardig deel van ons aanbod.

Vandaag is Coemans nog steeds een klein gezinsbedrijfje met een groot hart. Anny staat voor decoratie, Peter staat voor ramen en deuren, Luc staat voor zonwering en ook Jan steekt af en toe een handje toe. Samen maken we er een mooi stijlvol geheel van, volledig naar jouw smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten