Zonwering

Ik ben Luc en zorg ervoor dat jouw zonwering op maat, netjes en degelijk geplaatst is, thuis of op de zaak. Bel of mail me me gerust: +32 475 377 531 - luc@coemansbvba.be.

Er zijn best wel wat types zonweringDe meest voor de hand liggende zijn zonneluifels, verticale en horizontale lamellen, rolluiken en (buiten)screens. Elk type staat opnieuw voor een groot aantal variaties.

Dit verzekert een grote diversiteit en een zee aan mogelijkheden. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw gebouw, speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. 

Manueel of elektrisch, bedraad of draadloos, afmetingen, kleuren, prints en vele andere factoren bepalen het unieke karakter van uw eigen zonwering... en woning want strategisch geplaatste en verstandig gekozen buitenzonwering kan ook bijdragen tot de architecturale stijl en vorm van je gebouw.

We mochten al heel wat gezinnen en bedrijven helpen met hun zoektocht naar de meest geschikte zonwering. Op de foto's hieronder zie je een greep uit onze verwezenlijkingen.

En wat te denken van een gezellige zomerse tuinmaaltijd in de schaduw van je zonneluifel? Anny en ik vinden dat echt genieten. 

Naast zonneluifels en pergola's, verzorgen we ook een ruim assortiment aan raamdecoratie:
klassieke gordijnen - vouwgordijnen - rolgordijnen - pliss├ę gordijnen - verticale en horizontale jaloezie├źn - (binnen)screens - silhouetten - limage. Al onze gordijnen worden op maat gemaakt, niet in productie-ateliers maar door professionele naaisters waar we al jaren mee samenwerken. Het opmeten en plaatsen doen we zelf zodat we weten en zien dat het goed is.


2 opmerkingen:

  1. Ik moet toegeven dat dit er wel heel erg netjes uitziet. Ik zal het aanraden aan een vriend van mij om het te proberen, hij is nog op zoek naar zoiets.

    BeantwoordenVerwijderen